duminică, 8 ianuarie 2012

:)

E plina lumea de fete fara scrupule, ce nu stiu ce e aia demnitate, ce se baga in relatii, ce se vand pe doi bani... nu sunt cuvinte sa descrii astfel de persoane.
Zi de zi avem de a face cu oameni care inca nu au aflat ce inseamna bunatatea, dreptatea si increderea. Sunt oameni ce s-au nascut cu rautatea in sange, insetati de inselaciune si de minciuna ca un diavol de nedreptate. Dar oare acesti oameni se iubesc macar pe ei insisi ? Ma gandesc ca nu iti trebuie o inima sa te iubesti pe tine insuti, dar macar un pic de respect fata de sine trebuie sa ai.
Dar ce tot vorbim noi aici despre respect ? Atunci cand vorbim despre prefacatorie nici nu mai incape vorba de respect. Peste tot in lumea asta dai numai de orgoliu si egocentrism. Pentru ce ? Ca sa fii un « smecher » ? Si sa te prefaci ca lumea-i a ta si tu dirijezi tot ce se intampla ?
Pai cum sta treaba ? Vine un « smecher » d-asta si gaseste un « fraier » (fraier= persoana buna, care poate fi de incredere si pe care te poti baza oricand) si il ademeneste cu vorbe dulci si sfaturi si promisiuni ca poate avea ORICAND incredere in el si etc... « Fraierul » pica in plasa si ii confeseaza toate secretele sale cele mai de pret, fac schimburi de bani, haine, grupurile lor se impreuneaza.. Pana la un moment dat cand « secretele » celor doi nu mai sunt asa « secrete ». Si ce se intampla ? « Fraierul » a picat de ... « fraier ». Urmeaza o serie lunga de discutii intre cei doi, isi aduc reprosuri unuia altuia, se arunca cu vorbe grele, « tu nu ai facut asta » si « trebuia sa » si « nu trebuia sa » isi au locul bine-meritat in convorbire.
Finalul il stie toata lumea. Cei doi ajung sa nu isi mai vorbeasca (nu ca ar fi asta o mare paguba), « smecherul » ameninta si « fraierul » sta in banca sa.
In concluzie, pentru ce atata minciuna ? De ce atata rautate ? PANA CAND atata inselaciune ? Totul depinde de noi...

Niciun comentariu: